Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen

April 17, 2014
Het geheim van de Smith
Comments Off on Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen

Snippe Projects B.V. ontwikkelde vanuit dit voormalig bedrijven terrein een volledig studentendorp. Niets ontbreekt op de Campus , er is zelfs tennisbaan. De opdracht was; “think out of the box “ maak een kleurrijke muurschildering. Voor deze wasserette combinatie met het “Louffee Coffee” zodat je kan studeren aan een grote tafel in de wasserette onder het genot van een heerlijke exclusieve koffie.


Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen Muurschildering in de wasserette van “De Campus” te Diemen
loading..