Plafond schilderingen

January 3, 2012
Het geheim van de Smith
Comments Off on Plafond schilderingen

Het maken van een plafondschildering is veel lastiger dan een muurschildering. Dit hangt af van de volgende factoren. Kleuren zijn heel anders, donkerder, omdat er zelden direct daglicht op valt. Perspectief moet je aanvoelen, je moet als het ware naar je toe schilderen,  wat dichterbij moet lijken moet je groter schilderen als `n soort groothoek. Hier moet je ook zeker in het ontwerp rekening mee houden.

Bovendien vergt het  boven je hoofd werken een zeker lichamelijk uithoudingsvermogen. Om goed afstand te kunnen nemen moet je steeds van de steiger af  en als je niet in een ontspannen houding staat gaat je lijf naar de knoppen. Maar vooral blijven door ademen!


Plafond schilderingen Plafond schilderingen Plafond schilderingen Plafond schilderingen
loading..