Hotel All Seasons

March 17, 2012
Het geheim van de Smith
Comments Off on Hotel All Seasons

Vorig jaar zomer 2011, decoreerde ik het project:
Hotel All Seasons; bezoek de website klik hier

In dit hotel gelegen aan de Stadhouderskade 135 te Amsterdam werd mij gevraagd om alle 44 hotelkamers te voorzien van diverse trompe l`oeil schilderingen, of te wel kleine grapjes in iedere hotel kamer te schilderen. Deze varieerde van kleine details zoals, het vergeten paspoort op het nachtkastje, diverse kledingstukken zoals de kimono, dames ondergoed maar ook  ramen met uitzicht of grotere objecten zoals `n Hollandse opoe fiets of  loslopende diersoorten.

Op een dag kwam het hoofd van de schoonmaak terug van vakantie en deed zijn ronde in het hotel, woedend belde hij naar een van zijn werknemers, en zei; hoe kan deze kamer nu schoon zijn! Er hangt nog een BH aan de kastdeur! Tot dat de werknemer zei; o.k. sorry neem `m maar even voor mij mee. Met dank aan het meewerkende personeel en collega Karin Vink www.meesterstreken.nl


Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons Hotel All Seasons
loading..