De Heerlijckheit Dykenburch

February 17, 2012
Het geheim van de Smith
Comments Off on De Heerlijckheit Dykenburch

Landgoed De Heerlijckheit Dyckenburch te Noordwijk

Diverse kunstopdrachten 2004/2005

Het vervaardigen van;

1.zestien olieverf schilderijen; Panorama Noordwijk in de muziekkamer naar idee van de eigenaar.

2.Art-deco schildering met bladgoud details in badkamer,

3.Musicerende dieren in slaapkamer in acrylverf.

4.Diverse tegel tableaus.

Geschilderd met traditionele glazuurtechniek voor in de keuken en toilet. Dit alles geheel  naar eigen ontwerp.


De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch De Heerlijckheit Dykenburch
loading..