Keramiek Villa D

February 21, 2012
Het geheim van de Smith
Comments Off on Keramiek Villa D

Keramiek schilderen is `n heel ander verhaal. Het te beschilderen object, dit kan een tegel, bord maar ook een vaas,urn of ander iets zijn. Meestal zijn deze in eerste instantie biscuitgebakken d.w.z. van, droge klei. De verf waarmee je het ontwerp schildert bestaat uit droge pigmenten die je aanlengt, lijkt `n beetje op aquarelverf. Vervolgens gaat het object de oven in. De bak tempratuur is erg belangrijk net als het langzaam afkoelen. Tenslotte breng je het glazuur aan, je hebt ook zeer verschillende glazuur soorten soms kan `n craquelé glazuur best grappig zijn. Tenslotte gaat het object nog `n keer de oven in en dan maar hopen dat er niks breekt.


Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D Keramiek Villa D
loading..